Blog > Back to the roots, back to the kitchen

Back to the roots, back to the kitchen

De keuken is het kloppend hart in huis, de centrale plaats waar gezinnen & vrienden samen komen en hun verhalen delen, noem het gerust een heilige ruimte. Dat is niet anders in de horeca: de keuken is het bruisend brandpunt waar de magie gebeurd.

Niet verwonderlijk dus dat zowel hobbykoks als professionele chefs steeds méér aandacht geven aan de inrichting van de keuken om hun skills, creativiteit en passie te ondersteunen.

Toen de bezielers van Pop-up Bistro Sali hun unieke concept voorstelden, voelden we meteen die gedeelde passie voor authenticiteit en gastronomie. Hier zouden we samen onze schouders onder steken!

Eat good, feel good!

Niets werd aan het toeval overgelaten. Pop-up Bistro Sali bevindt zich in een uiterst gezellige tuin van de oude Zwevezeelse pastorie. Onder de bomen geniet je van heerlijke wijnen geselecteerd door Gianluca di Taranto die zijn strepen verdiende bij The Jane en zelfs bekroond werd tot Beste sommelier van België 2019-2020.
De Sali garden is een oase van rust waar 4 verschillende chefs je meenemen op een culinaire reis. Deze formule en wisselende kaart zorgt bij de gasten telkens voor nieuwe smaakexplosies, verrassende gerechten en heerlijke combinaties.

Bij Håndwerk weten we: een topchef met een missie stelt strenge normen. We doen niets liever dan gepassioneerde chefs faciliteren met een high end keuken. Daarom werd in de tuin van Sali een Mobillux trailer geïnstalleerd. Mobillux trailers beschikken over een hoogstaande mobiele professionele keuken die uitgerust is met alle benodigde hoogstaande keukenapparatuur. Perfect geschikt voor dit unieke concept van Pop-up Bistro Sali.

Je mag ervan op aan, gasten die bij Pop-up Bistro Sali aan tafel schuiven worden op hun wenken bediend, beleven een heerlijke avond en hebben vele verhalen met elkaar gedeeld.

Chef Steven Devriendt van Makwizien haalt zijn toverkunsten boven op een Håndwerk inductiefornuis

Topchefs & meester keukenbouwers: a match made in heaven

Net zoals topchefs hoge eisen stellen, gaat ook het Håndwerk team niet voor minder dan het Olympisch minimum.
De keukens van een Mobillux trailer werden met de hand gemaakt waar geen consensus gemaakt werd over de kwaliteit of performantie.
Onze missie bij Håndwerk is om te streven naar het hoogst haalbare niveau en dat kan alleen als je samen het beste van jezelf geeft.
De grootste voldoening krijgen we als onze meester keukenbouwers zien -of beter: proeven- hoe chefs en hun team topgerechten en dito producten aan hun gasten serveren. Het is een missie, een verlangen om op deze manier de chef te faciliteren en te inspireren. Met onze keukens willen we chefs als het ware aanmoedigen om steeds het beste van zichzelf te geven. Dat doen we door hen te omringen met het beste van het beste.

Benieuwd naar onze mobiele Håndwerk keukens? Neem dan ook zeker een kijkje op onze Mobillux website.