werkwijze

wij faciliteren en inspireren

Wij denken mee met onze klant, delen de passie voor authenticiteit en gastronomie en gaan geen enkele uitdaging uit de weg om een keuken precies zo af te leveren zoals jij het wil. Tenslotte maken we geen consensus als het gaat over kwaliteit en performantie. Wij willen niet alleen gepassioneerde chefs faciliteren met dit pareltje in de grootkeuken, maar hen ook inspireren om elke dag het beste van zichzelf te geven.  

als familiebedrijf
pur sang

Dominiek, Els, Dylan en Donnely of de familie Castelein. Hun passie voor gastronomie, authenticiteit  en ondernemerschap werd hen letterlijk met de paplepel ingegeven. Vanuit deze familiale waarden, aangevuld met flexibiliteit en vakmanschap runnen ze samen het bedrijf en sturen ze hun team aan. Wie een bezoek brengt aan onze toontaal en ateliers proeft meteen de warme sfeer en de goesting voor het ondernemen.

eerste gesprek

Tijdens een eerste gesprek wordt er uitvoerig geluisterd naar jouw wensen en behoeften. Hier maken wij de empathische oefening en vormen we ons een idee van hoe jij in de keuken staat en de dingen vastpakt, want tenslotte ontwerpen wij een keuken op jouw maat. Het begint allemaal bij een schets met de schaallat en bij een heerlijke koffie.

basisplan + raming

Op basis van de input van het kennismakingsgesprek tekenen onze ontwerpers in de designstudio een basisplan op maat. Dit is de basis om later de keuken op maat te gaan ontwerpen. Bovendien maken we hier ook al een eerste budgetraming. We krijgen al een reëel zicht op wat het zou kunnen worden. 

finetunen plan

Dit basisplan toetsen we samen met jou af om van hieruit de puntjes op de 'i' te zetten en verder te evolueren naar jouw droomkeuken op maat. Ben je nog niet helemaal overtuigd van een bepaald toestel? Onze smart kitchen staat klaar om jou te ontvangen. Je kunt met  jouw eigen producten aan de slag en onze demonstratie chef staat jou hierin bij om de nieuwe apparatuur uit te testen.

delen van grondplan

Eens het plan gefinetuned is en na het aangaan van een samenwerkingsovereenkomst, wordt er een 3D-animatie gemaakt en wordt het grondplan visueel voorgesteld. Voor ons is dit de ultieme test voordat we aan de slag gaan in onze ateliers.

opmaak plan nutsvoorzieningen en productie

Nu begint het echte werk, de plannen voor de nutsvoorzieningen worden doorgegeven en de productie van jouw droomkeuken gaat van start. Wens je het gehele proces van nabij te volgen? Kom eens op bezoek!

installatie

Dan is de dag aangebroken waar je op gewacht hebt. Dé dag waarop jouw eigen Håndwerk keuken geïnstalleerd wordt. Alles bereiden we tot in de puntjes voor zodat we een vlotte assemblage op locatie kunnen garanderen.

naservice

Heb je een technisch euvel of mankement met je Håndwerk keuken? We staan 24/24 en 7 op 7 voor je klaar. We hebben een specifieke servicelijn waar je ons kunt op bereiken. 
7/7 SERVICE:  051 34 58 59
"ONZE KEUKEN SLUIT PERFECT AAN BIJ ONS CONCEPT: AUTHENTICITEIT EN TOPKWALITEIT BINNEN EEN ORIGINELE SETTING."
Kristof - MEAT 44
ONZE OPEN HÅNDWERK KEUKEN IS HET TOPPUNT VAN EFFICIËNTIE EN EEN STRELING VOOR HET OOG. DE IDEALE PARTNER IN ONS DAGELIJKS STREVEN NAAR KWALITEIT.”
Quinten en Sofie - Mout
MIJN KEUKENONTWERP LEEK ONREALISTISCH TOT IK DE VAKMANNEN VAN HANDWERK LEERDE KENNEN, HET EINDRESULTAAT OVERSTEEG MIJN VERWACHTINGEN.
Ignace Wattenberge (Eerste kok van België 2018) - Lys d'Or

Ons team

Dominiek & Els Castelein

general management

Dylan Castelein

management

Donnely Castelein

Head of Installations

Kom onze keukens vrijblijvend bezichtigen en laat je inspireren!

Interesse om dealer te worden van Håndwerk? Neem dan zeker contact op!
Maak een afspraak