inox maatkeukens

OP MAAT IN SUPERIEURE AFWERKING

Håndwerk staat voor een maatkeuken met superieure afwerkingsgraad. Een naadloos geheel vervaardigd uit heavy duty inox, high end inductie- of gasfornuis en state-of-the-art toestellen, die enkel voldoen aan de strenge normen van onze topchefs. 

echt
vakmanschap

Hoge kwaliteitskeukens op maat, precies zoals jij het wil. Alles wordt met de hand gemaakt en ontwikkeld in onze designstudio en atelier. Net omdat we volledig op maat ontwerpen en produceren, leveren we Håndwerk keukens op in restaurant, traiteurszaak en de betere cateringzaak. We maken geen consensus als het gaat over kwaliteit en performantie. 

Van de meester keukenbouwer

Geen industrieel bandwerk. Integendeel, elke Håndwerk keuken wordt op maat uitgetekend en geproduceerd. Op basis van de specifieke behoeften van de klant zijn onze inox designkeukens voorzien van alle gewenste functionaliteiten en kookapparatuur. Van werktafels, spoeltafels, kasten tot rekken, enz. Alles is op maat en wordt met de grootste zorg geassembleerd. Onze ateliers en meester keukenbouwers zijn uitgerust met de meest moderne technieken en technologieën om telkens weer die horecakeuken af te leveren die de chef faciliteert en inspireert.

op zoek naar inspiratie voor jouw keuken?

"MIJN KEUKENONTWERP LEEK ONREALISTISCH TOT IK DE VAKMANNEN VAN HANDWERK LEERDE KENNEN, HET EINDRESULTAAT OVERSTEEG MIJN VERWACHTINGEN."
Sven Demuynck - C-FOOD (Lochristi)
"ONZE KEUKEN SLUIT PERFECT AAN BIJ ONS CONCEPT: AUTHENTICITEIT EN TOPKWALITEIT BINNEN EEN ORIGINELE SETTING."
Kristof - MEAT 44
ONZE OPEN HÅNDWERK KEUKEN IS HET TOPPUNT VAN EFFICIËNTIE EN EEN STRELING VOOR HET OOG. DE IDEALE PARTNER IN ONS DAGELIJKS STREVEN NAAR KWALITEIT.”
Quinten en Sofie - Mout

Wil je de enige echte Håndwerk uitproberen? Wij brengen er eentje naar je toe met onze mobiele trailer.

Meer over de demo trailer