Blauwhuis - Koetshuis
Deel dit verhaal
DE WERELD GESERVEERD MET EEN AZIATISCHE TWIST
Het Koetshuis omschrijven we nog het best als een moderne gastrobar met klassieke invloeden en wereldse twists. Leuk, gezellig, vernieuwend en... betaalbaar. Gasten stellen er zelf hun menu samen en kiezen tussen vis, vlees of vegetarisch. Dit kan voorafgegaan worden door een tal van tapas’ om te delen. Alle ingrediënten zijn met zorg en liefde uitgekozen en uiteraard dagvers geserveerd. Naast onze keuken willen we ons graag onderscheiden met zorgvuldig uitgekozen wijnen en enkele cocktails. Met 120 zitplaatsen is er meer dan voldoende ademruimte voor iedereen. Op de middag is er de lunch en ’s avond het diner.
DE GRAND TOUR VAN CHEF TRUNG HOANG
Voor wie er werkt of woont, maar ook voor de argeloze voorbijganger die zich aangetrokken voelt door de arcadische omgeving, heeft het Koetshuis tal van culinaire verrassingen in petto. Chef Trung Hoang is er de bedenker van en kiest - na zijn Grand Tour in verschillende grote huizen wereldwijd - resoluut voor niet- alledaagse smaakcombinaties. De weg naar de keuken verliep geenszins in rechte lijn, de kronkels van het leven doorkruisten zijn pad en na drie jaar kunstgeschiedenis te hebben gestudeerd aan de VUB, lag zijn keuze definitief vast door de betoverende werking van geuren en smaken.