Realisaties > Professionele maatkeuken voor Restaurant Mout in Damme

Professionele maatkeuken voor Restaurant Mout in Damme

Quinten en Sofie, een jong en door gastronomie gepassioneerd koppel met wel heel innovatieve ideeën. Een match made in heaven voor Håndwerk dus. Samen met de bedenkers van Damme Bier bedachten ze een vernieuwend en gezellig foodsharing concept. Het resultaat is een fijn restaurant geworden in het hartje van Damme en enkel bereikbaar via een microbrouwerij.

Laureaat 2020 Gault&Millau

De klant wou vooral een esthetisch, mooi ogende open keuken met hoogperformante ingebouwde keukentoestellen met een duidelijke wens voor inductie bakplaat en- vuur. 

In het eerste verkennende gesprek stemden we de noden en de wensen budgettair af en vertaalden we deze vlot in een eerste ontwerp. Het resultaat is een ruime, open maatkeuken geworden die stijlvol overvloeit in het restaurant.


Het project is een zeer mooie combinatie geworden van een professionele keuken die een zacht geheel vormt met het volledige interieur. Net als onze klant waren we dan ook zeer verheugd dat meteen na de opening Mout in de prijzen viel als nieuwkomer en Prijs-Plezier laureaat van het jaar 2020 voor Gault&Millau.Open keuken voor Meat 44

Keuken op maat voor Lys D'or