Realisaties > Open keuken voor Meat 44 met warmtestraler als eyecatcher

Open keuken voor Meat 44 met warmtestraler als eyecatcher

Bistro Romano was na jarenlang een succesvolle bistro te zijn toe aan vernieuwing. Het doel was de zaak volledig te renoveren om nog meer kwaliteit te bieden met minder couverts. Op die manier kon het eigenaars-koppel Kristof en Anita hun zaak beter managen en een selectievere, hoogwaardige keuken aanbieden. Het nieuwe concept werd Meat44 gedoopt.

Nieuw concept, nieuwe keuken op maat.

Kristof en Anita waren zich bewust dat hun droomkeuken enkel kon gerealiseerd worden naar hun wensen door puur maatwerk. Na enkele bedrijven gecontacteerd te hebben midden in de zomer en tijdens het bouwverlof kwamen ze via Google bij Håndwerk terecht. 

Er werd eerst een verkennend gesprek gevoerd ter plaatse in Zottegem, de ruimte werd bekeken en de wensen en schetsen van de klant werden besproken. 

Voor ons ligt dit project ons wel heel nauw bij het hart, want dit werd het maidenproject van Håndwerk. Het resultaat mag enkele jaren later nog steeds met veel trots worden bekeken.

Typerend is het T-vormig fornuis voor een stuk geïntegreerd in de open keuken. Vanuit de zaal valt voornamelijk de maatwerk warmtebrug op. In zwart gelakt met uitgewerkt logo van de zaak blijft deze de eyecatcher.Keuken op maat voor Lys D'or

Keuken met karakter voor Onism